Acasă | Diverse | Despre noi

Despre noi

Despre medicidetop.ro

Parte a Macri Press SRL, www.medicidetop.ro se prezinta ca un portal dinamic, dedicat ingrijirii sanatatii din Romania si ca principala sursa de stiri si informatii de ultima ora din domeniul medical si farmaceutic. Continutul acestui site (descrieri, caracteristici, imagini, forma de prezentare) nu poate fi reprodus sau utilizat fara acordul in scris al proprietarului acestui site.

Website-ul ofera informatii veridice despre ingrijirea sanatatii, despre rolul comunitatii in sistemul medical, continut valoros si recomandari verificate despre medici cu experienta si servicii medicale de top.

O tara ca Romania are neaparat nevoie de o platforma on-line dedicata ingrijirii sanatatii. Principalul nostru obiectiv il constituie crearea unei legaturi puternice intre cei mai buni specialisti si cele mai renumite clinici pe de o parte si potentialii pacienti, care se pot astfel orienta si face cele mai bune alegeri pentru sanatatea lor.

Relatiile dintre medici, relatiile dintre medici si pacienti precum si opiniile ambelor parti fac parte integranta din acest nou concept, medicidetop.ro.

E un site de prim interes pentru cei care cauta sa fie sanatosi, dar si pentru profesionistii din medicina si farmacie - medicidetop.ro ofera sfaturi, noutati despre servicii medicale, legislatie si, mai presus de orice, posibilitatea de a te informa si a alege in consecinta.

 


total: 1 | aratând: 1 - 1

Conectare

Doar membrii inregistrati au acces la baza de date cu informatii complete si detaliate despre medici. Totodata, inscrierea iti confera si dreptul de a comenta si de a cere sfaturi si pareri din partea colectivului editorial MediciDeTop.ro. Daca nu ai cont, acum e momentul sa il faci!

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi informat de noutatile propuse de MediciDeTop.ro