Acasă | Diverse | Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer

Site-ul si serviciile prezentate de Macri Press SRL sint oferite ca o alternativa, fara garantie.

Macri Press SRL precizeaza expres ca nu-si asuma nici o raspundere fata de posibilele disfunctionalitati sau nereguli legate de serviciile sau informatiile postate pe site.

Macri Press SRL nu garanteaza ca serviciile promovate de terti pe site sint verificate, complete, de maxima acuratete si fara defecte ascunse.

Macri Press SRL nu este raspunzatoare de calitatea informatiilor, de autenticitatea serviciilor sau eficacitatea sfaturilor oferite de experti pe site. Folosind acest site acceptati termenii si conditiile cuprinse in DISCLAIMER.

Sinteti de acord ca in orice fel ati folosi raspunsurile, sfaturile sau serviciile o faceti pe propriul risc si ca Macri Press SRL nu este raspunzatoare pentru eventualele pierderi sau probleme rezultate din increderea dumneavoastra in asemenea raspunsuri sau sfaturi.

Faptul ca puneti intrebari pe site inseamna ca intelegeti si ca sinteti in mod clar de acord ca Macri Press SRL nu este responsabila pentru raspunsurile sau informatiile pe care le primiti sau nu, si ca sinteti in mod clar de acord ca Macri Press SRL nu are nici o vina pentru orice pierdere, ranire, accident, imbolnavire etc. , rezultate din faptul ca ati pus o intrebare si ati folosit eventualul raspuns dupa cum ati crezut de cuviinta.

Continutul acestui site (descrieri, caracteristici, imagini, forma de prezentare etc.) nu poate fi reprodus sau utilizat fara acordul in scris al proprietarului acestui site.

Toate informatiile si continutul oferite pe site au doar un scop informativ si nu se substituie unei consultatii directe la medic. Intotdeauna ar trebui sa va consultati medicul inainte de a urma orice sfat vi se ofera pe acest site. Vizitati site-ul si folositi informatiile de aici in conformitate cu precizarile de la rubrica Termeni&Conditii.

NICI O PARERE SAU SFAT OFERITE PE SITE NU ARE VALABILITATE DIN PUNT DE VEDERE MEDICO-LEGAL.

 

total: 1 | aratând: 1 - 1

Conectare

Doar membrii inregistrati au acces la baza de date cu informatii complete si detaliate despre medici. Totodata, inscrierea iti confera si dreptul de a comenta si de a cere sfaturi si pareri din partea colectivului editorial MediciDeTop.ro. Daca nu ai cont, acum e momentul sa il faci!

Newsletter

Aboneaza-te la newsletter pentru a fi informat de noutatile propuse de MediciDeTop.ro