Acasă | Diverse | Termeni si conditii | TERMENI SI CONDITII STANDARD (Membri inregistrati)

TERMENI SI CONDITII STANDARD (Membri inregistrati)

Termeni si conditii standard pentru Membrii inregistrati

Va rugam sa cititi cu atentie acesti termeni si aceste conditii inainte de a va inregistra pe site la sectiunea MEDICIDETOP.RO PROGRAMUL PENTRU MEMBRI. PARTICIPAREA LA PROGRAMUL PENTRU MEMBRI AL MEDICIDETOP.RO ARATA CA ACCEPTATI TERMENII SI CONDITIILE PUBLICATE AICI. DACA NU ACCEPTATI ACESTI TERMENI SI ACESTE CONDITII, VA RUGAM SA NU VA INREGISTRATI.

Introducere.

Acest contract (“Contract”) intre Tine (Tu) si Macri Press SRL (www.medicidetop,ro) consta in Termenii si Conditiile Standard ale PROGRAMULUI PENTRU MEMBRI AL MEDICIDETOP.RO. “Tu” sau “Publisher” inseamna orice entitate identificata in formularul de inscriere completat de aceiasi de mai sus sau de catre persoane afiliate si/sau orice alte agentii sau retele care lucreaza pe cont propriu si in propriul beneficiu si care de asemenea se supun regulilor Contractului de fata.

Participare la programul pentru Membri.

Participarea la Program depinde de aprobarea prealabila a www.medicidetop.ro si de felul in care Tu respecti politicile programului pentru Membri. Medicidetop.ro isi rezerva dreptul de a refuza participarea oricarui aplicant sau solicitant in orice moment, dupa cum doreste.

Bine ati venit la www.medicidetop.ro (medicidetop.ro sau “Site”) , platforma web dedicata sfaturilor medicale, comunitatii medicilor si pacientilor si serviciilor de informare medicala. Medicidetop.ro este detinut si operat de catre Macri Press SRL. Functionalitatea si caracteristicile speciale ale Site-ului sint stabilite in exclusivitate de catre Macri Press SRL si pot fi schimbate sau inchise in orice moment, fara instiintare prealabila.

PRIN FOLOSIREA ACESTUI SERVICIU ADMITI CA AI CEL PUTIN 18 ANI.

Acest Contract stabileste si contine toti termenii si toate conditiile dintre un user (“Tu” sau “Membru”) si Macri Press. Dind click pe butonul “Inregistrare” si apoi pe “Conectare” pentru a trimite formularul de inscriere pentru Membru, intre tine si Macri Press SRL se incheie un contract. Prin urmare ar trebui sa citesti atent acest Contract inainte. Daca, totusi, tu (“Membrul”) nu vrei sa-ti asumi raspunderea acestui Contract, atunci nu te inregistra ca Membru pe medicidetop.ro.

Inregistrindu-te ca Membru si fiind de acord cu termenii si conditiile acestui Contract, esti de asemenea de acord si cu termenii de confidentialitate ai Macri Press SRL, cuprinsi tot in acest Contract.

Definitia Serviciului

Medicidetop.ro este o platforma online in cadrul careia Membrii pot gasi un Medic recomandat, un profesionist in servicii medicale, in functie de specialitatea dorita, experienta si rezultate. Macri Press SRL accentueaza in mod expres ca un eventual sfat medical primit online nu inlocuieste examinarea fizica de catre un specialist. Macri Press SRL nu garanteaza:

a. dorinta sau posibilitatea unui Medic recomandat de a acorda consultatii online sau offline in regim de urgenta sau prioritar sau fara programare prealabila;

b. faptul ca prezentarea la Medicul recomandat va avea rezultate satisfacatoare pentru Membru;

c. daca tratamentul prescris de Medicul recomandat va da rezultatele dorite sau d. daca sfaturile Medicului recomandat vor fi pe masura posibilitatilor financiare ale Membrului.

Macri Press SRL poate sau nu sa verifice competenta, calificarile si experienta Medicilor recomandati, prin urmare Membrii sint incurajati sa verifice independent competentele, calificarile, recomandarile si experienta acestor experti la care si-ar dori sa mearga la consultatii.

Macri Press SRL nu verifica, nu evalueaza si nu garanteaza nici un sfat, informatie sau alte servicii furnizate de catre Medicii recomandati si nimic nu poate fi considerat ca trimitere catre, sau garantare a priceperii unui Medic recomandat. Macri Press nu garanteaza validitatea, acuratetea, siguranta, legalitatea sau aplicabilitatea continutului sau celor spuse sau scrise de catre Medicii recomandati. Macri Press nu are nici o responsabilitate legala pentru nici o pierdere survenita ca urmare a faptului ca un Membru s-a bazat pe informatiile sau eventualele sfaturi oferite sau tratamente prescrise de un Medic recomandat.

Relatiile cu Medicii recomandati

Daca un Membru alege sa interactioneze cu oricare dintre Medicii recomandati de pe site, relatia dintre ei trebuie sa ramina in limite strict profesionale.

Informatiile oferite de medici si experti pe site au doar scop informativ. Macri Press va recomanda cu tarie ca, daca aveti nevoie de o consultatie, dupa ce ati gasit specialistul ale carui competente, calificari si experienta v-au convins, sa va faceti o programare pentru o examinare fata in fata.

Macri Press nu sustine si nu recomanda in mod special vreunul dintre Medicii recomandati de pe site. Membrul intelege ca este responsabilitatea sa de a verifica daca Medicul recomandat este membru in Colegiul medicilor si daca are calificarile, experienta si competentele despre care ii informeaza pe Membri. Prin urmare, Membrul intelege si accepta ca Macri Press, actionarii sai, angajatii, agentii, succesorii, consultantii nu au nici o responsabilitate legala fata de nici o eventuala plingere in privinta unui Medic recomandat de pe site.

Opiniile profesionistilor din sfera medicala sint strict ale lor si nu ale Macri Press. Macri Press nu-si asuma nici o responsabilitate pentru acuratetea continutului Site-ului, inclusiv in privinta informatiilor biografice, calificarilor sau altor date privind Medicii recomandati. Macri Press nu-si asuma nici o responsabilitate pentru nici o pierdere morala sau materiala sau pentru eventuala agravare a starii de sanatate a Membrului legate de folosirea informatiilor sau sfaturilor oferite de Medicii recomandati in urma unei consultatii personale.

Continut

Continutul Medicidetop.ro poate cupinde si informatii financiare, furnizate de terte parti. Acest continut are doar scop informativ si nu este destinat unor scopuri comerciale. Consultatiile cu Medicii recomandati nu se pot stabili via medicidetop.ro, deoarece Macri Press SRL nu ofera acest serviciu. Orice informatie de pe medicidetop.ro si cele furnizate de Medicii recomandati nu sint menite sa substituie o consultatie in persoana sau sa ofere o solutie pentru o anumita problema si trebuie considerate generice. FAPTUL CA VA BAZATI PE ASEMENEA INFORMATII ESTE RESPONSABILITATEA DUMNEAVOASTRA.

In concluzie

Membrii inteleg si sint de acord cu faptul ca medicidetop.ro are un caracter informativ si prin urmare Membrul nu va avea nici o pretentie sau cerere fata de Macri Press SRL in privinta Medicilor recomandati de medicidetop.ro, limitelor sau compatibilitatii acestora cu nevoile sale. Folositi medicidetop.ro pe propriul dvs. risc. In fata legii, Macri Press nu-si asuma responsabilitatea pentru acuratetea informatiilor, pentru eficacitatea tratamentelor si nu recomanda si nici nu garanteaza competentele si tratamentele oferite de Medicii recomandati.

In nici o imprejurare Macri Press SRL, afiliatii sai si angajatii, directori, actionari, functionari, sub-contractori si agenti nu sint raspunzatori fata de nici un Membru pentru orice pierdere indirecta, incidentala, speciala, punitiva, pe cale de consecinta sau exceptionala (inclusiv, dar nelimitindu-se doar la pierderea afacerii, venitului, profitului, datelor sau altor avantaje economice), oricum s-ar produce aceasta, fie in timpul derularii contractului, din neglijenta sau din cauza serviciilor sau altor clauze prevazute in acest contract. Raspunderea Macri Press, a afiliatilor sai, persoanelor din conducere, directorilor, actionarilor, angajatilor, sub-contractorilor, vinzatorilor, partenerilor, publicitarilor si agentilor pentru pagubele directe aparute in legatura cu acest contract nu va depasi suma totala de bani (daca a existat vreuna) platita catre Macri Press de catre Membru prin intermediul medicidetop.ro in cele sase luni de dinaintea datei in care se face eventuala plingere. Membrul intelege si este de acord cu termenii de raspundere legala mentionati de Macri Press in acest contract si este de acord sa exonereze Macri Press in fata oricarei plingeri sau cheltuieli survenite in situatia de mai sus. Macri Press nu isi asuma nici o raspundere si nu obliga nici un Membru sa mearga la o consultatie la un Medic recomandat sau sa urmeze tratamentul prescris de acesta, inclusiv legat de costurile de consultatie si tratament ale Medicului recomandat. Membrul este unicul responsabil pentru orice intelegere facuta cu un Medic recomandat.

In eventualitatea unei dispute privitoare la o tranzactie incheiata cu un Medic recomandat care figureaza pe medicidetop.ro, Membrul de fata exonereaza Macri Press, actionarii si afiliatii sai, persoanele din conducere, directorii, actionarii, angajatii, sub-contractorii, vinzatorii, partenerii, publicitarii si agentii din fata oricarei actiuni, plingeri sau cereri si din fata oricarui fel de paguba (directa, indirecta, incidentala sau pe cale de consecinta), costuri, cheltuieli, incluzind, fara a se limita la acestea, cheltuieli de judecata, onorarii avocati, pe care Membrul le poate avea.

Activitatea Membrului

Tu, Membrul, esti singurul si pe deplin responsabil in fata legii pentru activitatea si postarile facute sub numele tau si cu folosirea parolei tale. Tu garantezi si declari ca in timp ce folosesti medicidetop.ro, vei actiona in conformitate cu urmatoarele reguli:

Membrii sint singurii responsabili pentru verificarea identitatii, calificarilor, competentelor, informatiilor biografice si de alta natura oferite de Medicii recomandati inainte de a merge la o consultatie sau de a le cere sfatul.

Macri Press poate sa nu faca nici efort pentru a verifica identitatea, calificarile, competentele sau informatiile biografice ale Medicilor recomandati.

Membrul este de acord ca orice informatie sau continut pe care el sau ea il posteaza sau transmite prin intermediul medicidetop.ro nu va fi considerata informatie confidentiala. Membrul garanteaza medicidetop.ro dreptul nelimitat, gratuit si irevocabil de a folosi, reproduce, publica, edita, copia, transmite si comunica public sau unei terte persoane aceste informatii, oriunde in lume.

Membrul nu va intreprinde nici o actiune care poate deteriora, strica sau manipula integritatea sistemului de feedback pe acest Site.

Membrul nu va interfera cu si nu va incerca sa strice serverul medicidetop.ro sau alte servicii si retele conectate la site;

Membrul nu va incerca sa acceseze neautorizat alte computere sau retele conectate pe Site si nu va transmite spam-uri sau alte mailuri nesolicitate in masa sau informari despre postari;

Membrul nu va posta pe medicidetop.ro nici un fel de material care poate fi considerat ilegal, iritant, defaimator, hartuitor, abuziv, amenintator, vulgar, obscen, rasist, daunator sau chestionabil in orice masura;

Membrul nu va incalca nici o lege, statut, ordonanta, regula sau cod etic locale, nationale sau internationale;

Membrul nu va uploada, posta, trimite prin e-mail sau comunica prin orice alte mijloace: a) informatii sau materiale care incalca drepturile unor terti (in special drepturi de proprietate intelectuala); b) reclame ale unor terti, incluzind schimbul de bannere; c) software-uri virusate, Trojani sau alte aplicatii daunatoare sau d) alte informatii sau materiale care pot incuraja comportamente incorecte din punct de vedere social sau care incalca legile in vigoare;

Membrul nu se va da drept o alta persoana sau entitate si nu va face decaratii false privind situatia sa profesionala, acordurile sau aflierile cu alte persoane sau entitati;

Membrul nu va lua in batjocura, hartui, ameninta sau enerva alti Membri sau Experti si nu va incerca sa le invadeze intimitatea;

Macri Press poate examina profilul Membrului si poate corecta unele greseli de ortografie sau gramatica. Macri Press nu poate si nici nu va verifica veridicitatea sau acuratetea detaliilor din profilul personal al Membrului sau alte postari ale sale. Totusi, Macri Press poate, dupa bunul plac, sa scoata sau sa refuze sa transmita orice continut furnizat de Membru. Fara derogari de la cele sus-mentionate, Macri Press poate scoate de pe Site orice continut care incalca acest Contract. Membrul isi asuma riscurile asociate uploadarii si transmiterii de materiale prin intermediul medicidetop.ro, inclusiv in privinta acuratetei, legalitatii si veridicitatii acestora.

Nume de utilizator si Parola

Cind tu, Membrul, iti creezi si deschizi un cont de utilizator ca Membru inregistrat pe medicidetop.ro, ti se cere sa-ti alegi un nume de user si o parola. Esti singurul responsabil de pastrarea confidentialitatii parolei si a numelui de user, precum si a oricarei alte informatii de securitate legata de contul tau. Vei fi pe deplin raspunzator pentru toate activitatile desfasurate in contul tau, cu numele tau de utilizator si parola ta. Nu ti se permite sa folosesti contul, numele de utilizator sau parola altcuiva niciodata. Vei anunta imediat Macri Press in cazul oricarei folosiri neautorizate a parolei tale, a numelui de utilizator sau a casutei de e-mail sau in orice alt caz de incalcare a securitatii. Macri Press ii incurajeaza pe Membri sa-si schimbe parolele cel putin o data pe luna.

Macri Press nu este raspunzatoare pentru nici o pierdere care poate aparea ca urmare a faptului ca altcineva ti-a folosit contul sau parola cu sau fara stiinta ta. Este posibil sa fii facut raspunzator pentru pierderile inregistrate de Macri Press ca urmare a accesului altcuiva la contul sau parola ta.

Informatii despre Membru

Membrul e obligat sa furnizeze unele informatii pentru a se inregistra pe medicidetop.ro. Macri Press este singurul proprietar al informatiilor colectate pe Site. Macri Press nu va vinde, imparti sau inchiria aceste informatii altora in alte moduri decit cele prevazute in prezentul Contract. Consimtind cu acest Contract, intelegeti si acceptati ca Macri Press poate colecta, procesa si transfera orice informatie, personala sau de alta natura, atita vreme cit o foloseste pentru scopul in care a fost colectata.

Pentru a folosi medicidetop.ro, atit Medicii recomandati, cit si Membrii trebuie mai intii sa completeze formularul specific de inregistrare. In timpul inregistrarii ca Membru, vi se cere sa furnizati date de contact, cum ar fi numele si adresa de e-mail, precum si alte caracteristici. Aceste informatii sint folosite pentru a-l contacta pe Membru in legatura cu noutatile si specializarile de pe medicidetop.ro vizavi de care el sau ea si-a aratat interesul si, de asemenea, sint utilizate ca informatie de logare a Membrului.

Informatiile furnizate de Membru in timpul procesului de inregistrare vor fi pastrate in baza de date a Macri Press. Macri Press va folosi metode rezonabile de protejare a integritatii si securitatii bazi de date. Totusi, aceste metode nu sint infailibile, astfel ca Macri Press nu-si asuma responsablitatea pentru orice pierdere directa, indirecta, incidentala sau ulterioara pe care Membrul poate sustine ca a suferit-o in urma unei accesari neautorizate a bazei de date. Membrul e de acord ca Macri Press sa colecteze si sa proceseze informatiile personale despre el pentru a le folosi in scop profesional.

Macri Press poate inregistra, copia, transmite si revizui toate comunicarile efectuate de si prin medicidetop.ro pentru asistenta tehnica si/sau pentru a pastra prevederile acestui Contract.

Cookies

Macri Press foloseste cookies pentru a stoca informatia. Un cookie este un set de date stocate pe hard drive-ul Membrului de catre un script si care contine informatii despre Membru. De exemplu, acceptind un cookie de la medicidetop.ro, Membrul nu va trebui sa-si mai introduca datele de utilizator (user si parola) de fiecare data cind se logheaza la contul sau, prin urmare economiseste timp cind navigheaza pe medicidetop.ro. Daca Expertul sterge cookie-ul, poate totusi sa foloseasca medicidetop.ro, insa va fi nevoit sa se logheze de fiecare data cind intra pe site.

Macri Press poate de asemenea sa foloseasca cookies pentru a identifica zonele de interes ale Expertului astfel incit sa-i imbunateasca navigarea pe medicidetop.ro.

Macri Press si folosirea informatiilor

Macri Press foloseste adresele IP pentru a analiza directiile de evolutie, a administra site-ul, a urmari miscarile Membrului pe Site si pentru a stringe informatii demografice pe scara larga. Adresele IP sint de asemenea legate de informatii personale identificabile pentru a face mai placuta utilizarea site-ului de catre Membru. Macri Press poate de asemenea pastra e-mailuri, scrisori sau alta corespondenta intre Macri Press si Membru, pentru a asigura controlul calitatii si cele mai bune servicii, desi nu are obligatia sa faca asta.

Macri Press poate folosi informatiile furnizate de Membru pentru a imbunatati medicidetop.ro, pentru a analiza datele statistice privind medicidetop.ro si pentru a furniza asemenea statistici catre terte parti, inclusiv agentii de publicitate. Informatiile catre terti nu vor contine datele personale ale Membrului, astfel ca acesta nu va putea fi identificat.

In prezent, Macri Press nu imparte informatiile colectate cu partenerii sai sau cu agentii de publicitate, dar ar putea s-o faca in viitor. Acest lucru nu va avea legatura cu informatiile private care pot identifica o persoana.

Macri Press isi rezerva dreptul de a incheia parteneriate in scopul furnizarii de servicii specifice. Cind Membrul se inscrie la aceste servicii, Macri Press poate oferi date (nume sau adrese de contact) care sint necesare tertei parti pentru a furniza respectivele servicii. Terta parte nu este insa autorizata sa utilizeze informatiile personale identificabile in alt scop decit furnizarea serviciilor respective.

Macri Press poate transfera, inchiria sau vinde baza sa de date fara a-l instiinta in prealabil pe Membru, oricarei alte companii din trustul Macri Press, colaboratorilor sai si, in caz de faliment, companiei care continua sau unei terte parti, conform hotaririi instantei. Macri Press poate divulga unei terte parti informatiile personale care permit identificarea si detaliile tranzactiilor la cererea autoritatilor, in urma unei hotariri judecatoresti si in orice demers legal intre Macri Press si Membru. In plus, Macri Press poate dezvalui informatii personale identificabile unui Medic recomandat sau autoritatilor pentru a le sprijini in situatii de urgenta sau cind siguranta Membrului este periclitata.

Macri Press poate crea si alte site-uri similare in colaborare cu partenerii sai. Intr-un asemenea caz, datele Membrului pot aparea si pe un alt site, dar Macri Press nu va transfera datele personale identificabile ale Membrului fara consimtamintul sau prealabil. Site-urile similare sint gazduite pe serverele Macri Press. Doar daca Membrul nu doreste altfel, datele sale personale care permit identificarea sint pastrate numai de catre Macri Press.

Generalitati

Daca un Membru doreste sa-si actualizeze datele personale care permit identificarea, cum ar fi adresa de e-mail, sau daca un Membru nu mai doreste sa fie inregistrat pe medicidetop.ro, Macri press se va stradui sa gaseasca o cale pentru a corecta actualiza sau a anula inscrierea sa. De regula, acest lucru se poate face din contul Membrului de pe medicidetop.ro, sau prin e-mail la contact/serviciul pentru clienti.

IMPORTANT: Nici un sfat oferit pe site de catre un expert nu este valid in scopuri medico-legale.

Utilizatori din afara tarii

Macri Press nu sustine ca actualul continut al site-ului este potrivit sau poate fi downloadat in afara Romaniei. Daca accesati site-ul din afara granitelor Romaniei o faceti pe propriul risc si sinteti responsabili de respectarea legilor din locul in care va aflati privind comportamentul on-line si continutul considerat acceptabil.

Links

medicidetop.ro poate contine linkuri catre site-uri operate de terte parti. Macri Press nu are control asupra acestor site-uri si a informatiilor continute de ele. Membrul intelege si e de acord ca Macri Press nu este responsabil de valabilitatea unor asemenea pagini web ale altor persoane si nu este responsabil de orice continut, reclame, produse sau materiale cuprinse acolo. Membrul garanteaza si e de acord ca Macri Press nu are nici o raspundere legala, directa sau indirecta, pentru nici o pierdere cauzata sau presupus cauzata sau in legatura cu folosirea sau increderea acordata continutului, produselor sau serviciilor de pe site-urile tertelor parti. Macri Press il incurajeaza pe Membru sa fie prudent si sa citeasca Politicile de confidentialitate ale oricarui site care colecteaza informatii ce permit identificarea.

Publicitate

Macri Press poate include in medicidetop.ro reclame proprii sau unele platite in beneficiul companiilor sau persoanelor interesate. Dind click pe reclame, Membrul poate ajunge pe site-ul celui care-si face reclama sau poate primi alte mesaje, informatii sau oferte de la publicitar. Membrul intelege si e de acord ca Macri Press nu are nici o raspundere legala pentru practicile de confidentialitate ale celor care-si fac reclama sau pentru continutul site-urilor lor, informatiilor, mesajelor sau ofertelor. Membrul este in intregime responsabil pentru comunicarea cu publicitarii si pentru toate tranzactiile care se pot incheia ulterior.

Modificari si incheiere contract medicidetop.ro

Macri Press isi rezerva dreptul de a modifica, intrerupe – temporar sau permanent- serviciile cuprinse in medicidetop.ro, cu sau fara instiintarea Membrului. Membrul e de acord ca Macri Press nu va fi raspunzatoare fata de Membru sau o terta parte pentru orice modificare sau intrerupere a serviciilor medicidetop.ro sau pentru orice pierderi ale Membrului sau Expertilor in urma unei asemenea intreruperi a serviciilor.

Serviciile Macri Press depind de factori diferiti cum ar fi: software, hardware si retele de comunicare care apartin Macri Press, partenerilor si furnizorilor sai. Ca urmare, Macri Press nu poate garanta ca medicidetop.ro nu va fi intrerupt sau ca intreruperea va fi temporara si securizata.

Macri Press poate, dupa bunul sau plac si pentru orice motiv, incheia participarea unui Membru pe medicidetop.ro ti-i poate refuza folosirea site-ului si in viitor.

Proprietate intelectuala.

Macri Press este singurul detinator ale drepturilor de proprietate intelectuala si in special copyright, marci inregistrate, baze de date si pacienti, pe medicidetop.ro si in toate programele, aplicatiile, grafica, textele si alte materiale folosite pe site, inclusiv organizarea si selectia acestora.

Medicidetop.ro contine materiale cu copyright, secrete ale afacerii si informatii al caror proprietar este Macri Press. Contractul nu-i garanteaza Membrului nici un drept privind patentele, copyrightul, marcile (inregistrate sau neinregistrate), numele de domenii sau orice alte drepturi, functii sau licente care au legatura cu medicidetop.ro. Membrului nu i se permite sa creeze software-uri derivate bazate pe informatiile Macri Press. Mai mult, Membrul nu are dreptul de a sub-licentia, transfera, vinde sau a da oricare alta utilizare comerciala faptului ca este inregistrat pe medicidetop.ro

Membrul nu are dreptul de a adapta sau folosi o marca sau un nume de domeniu similar sau usor de confundat cu Macri Press sau medicidetop.ro sau de a intreprinde orice actiune care aduce atingere sau dauneaza drepturilor Macri Press.

Macri Press este singurul proprietar al medicidetop.ro si al intregului continut al medicidetop.ro, inclusiv al copiilor datelor trasferate sau primite de Membru pe site.

Copyright

Macri Press respecta proprietatea intelectuala a altora si va cerem sa faceti la fel. Macri Press poate, in anumite circumstante sau cind doreste, sa inchida conturile sau sa blocheze accesul userilor care aduc atingere proprietatii intelectuale a altora.

Daca credeti ca munca dvs. a fost copiata intr-o maniera care va incalca dreptul de proprietate intelectuala, va rugam sa furnizati Macri Press urmatoarele informatii:

  • Semnatura electronica sau fizica a detinatorului drepturilor sau a persoanei imputernicite de detinatorul drepturilor sa actioneze in numele sau
  • O descriere a operei asupra careia aveti drepturi despre care credeti ca v-au fost incalcate, inclusiv URL-ul (adresa paginii web) unde exista opera sau o copie a operei
  • O descriere a locului unde se afla pe site, inclusiv URL–ul, materialul despre care sustineti ca e copiat; adresa dumneavoastra, numarul de telefon si adresa de e-mail.
  • O declaratie prin care afirmati ca nu ati autorizat folosirea operei; si
  • O declaratie notariala ca tot ce afirmati este corect si ca sinteti detinatorul drepturilor de proprietate intelectuala sau ati fost imputernicit de acesta sa actionati in numele sau.

Limited License

Macri Press ii garanteaza Membrului dreptul non-exclusiv si revocabil de a folosi Site-ul cu conditia ca Membrul sa nu copieze, modifice, creeze o opera derivata, sa nu incerce sa descopere codurile sursa si sa nu incalce acest Contract.

Despagubiri

Membrul va despagubi, apara si sustine nevinovatia Macri Press si a angajatilor sai, reprezentantilor, agentilor si afiliatilor in caz de pierderi, pagube, procese, costuri si cheltuieli (inclusiv de judecata si onorarii avocati) care pot aparea din sau in legatura cu orice plingere, proces, actiune sau alta procedura bazata pe sau ivita din: a. orice incalcare a celor convenite a fi facute de Membru potrivit acestui Contract; b. refuzul Membrului de a plati serviciile medicale ale Medicului recomandat ales de medicidetop.ro; sau c. orice materiale pe care Membrul le-a postat pe medicidetop.ro si /sau orice continut de pe site-ul personal al Membrului sau furnizat altfel de catre Membru.

Instiintari

Orice instiintare sau comunicare trebuie sa fie in scris si, daca nu se precizeaza altfel, in facsimil, ramburs sau cu confirmare de primire, sau prin e-mail.

Transfer de drepturi

Membrul nu va transfera drepturile si obligatiile care-i revin conform acestui contract, partial sau in intregime, de buna voie sau obligat de lege, fara consimtamintul prealabil in scris al Macri Press.

Modificari ale Contractului

Macri Press poate schimba acest Contract postind modificarile pe site. Daca Macri Press nu precizeaza expres altceva, modificarile sint aplicabile si valabile din momentul postarii. Prin urmare, Membrul este incurajat sa verifice regulat termenii acestui contract. Folosind site-ul dupa ce modificarile au devenit operabile, Membrul se obliga sa le respecte.

Diverse

Nimic din acest Contract nu desemneaza vreuna dintre parti ca fiind asociat, agent, reprezentant legal, angajat sau angajator al celeilalte. Nci una dintre parti nu se va prezenta in fata unei terte parti ca avind autoritatea de a face declaratii, promisiuni sau angajamente de orice fel sau de a intreprinde vreo actiune care l-ar implica pe celalalt, cu exceptia situatiilor prevazute in acest contract sau a autorizarii in scris de catre partea respectiva. Contractul trebuie interpretat numai in conformitate cu legile din Romania si orice litigii care au la baza acet contract se vor judeca exclusiv de catre instantele din Romania. Membrul e de acord ca, indiferent ca legea ar specifica altfel, orice plingere sau actiune legala legata de acest contract trebuie sa fie facuta in maximum un an, altfel acestea nu mai au nici o valabilitate. Contractul constituie toata intelegerea dintre Macri Press si Membru, iar Membrul nu trebuie sa se bazeze pe promisiuni ale reprezentantilor Macri Press daca acestea nu sint precizate clar aici.

Nici o alterare, derogare, adaugire sau interpretare a Contractului nu este valabila decit daca se face in scris. Paragrafele si intertitlurile sint doat formale si nu trebuie sa aiba un rol in interpretare. Daca o clauza a Contractului este stablita prin hotarire judecatoareasca ca fiind ilegala, fara valabilitate sau in alt fel contrara legii, restul clauzelor Contractului ramin valabile si efective.

Data publicarii: